POLITICA DE CONFIDENTIALITATE PENTRU SITE

Ultima actualizare: iulie 2021

1. Introducere

Aceasta politica este valabila pentru site-ul web www.telestarshop.ro, denumit in continuare “site-ul”.

Site-ul apartine operatorului de date TELECLUB SRL cu sediul in str. Poiana Florilor 15, et.1 ap. A2, sector 4, 040147, Bucuresti, avand J40/21343/2006 si CUI 20061371, Telefon: 0214056600, email: info@telestarshop.ro, site web: www.telestarshop.ro (numit in continuare “Organizatia” sau “TELECLUB” sau “Noi”)

Datele persoanei de contact pentru protectia datelor cu caracter personal: str. Poiana Florilor 15, et.1 ap. A2, sector 4, 040147, Bucuresti, telefon: 0214056600, email: info@telestarshop.ro

Protectia datelor dvs.cu caracter personal este esentiala pentru Noi. Aceasta politica de protectie a datelor cu caracter personal exprima angajamentul puternic al TELECLUB de a respecta si proteja datele cu caracter personal ale fiecarei persoane si de a asigura conformitatea cu legislatia privind protectia datelor (in principal Regulamentul UE 2016/679, denumit in continuare “GDPR” si Directiva europeana 2002/58).
Aceasta politica de protectie a datelor cu caracter personal are scopul de a va informa despre ce tipuri de data cu caracter personal am putea colecta de la dvs., cum le utilizam, catre cine le transmitem, cum le protejam, precum si drepturile dvs.
Va rugam sa retineti ca putem actualiza in orice moment aceasta politica de protectie a datelor cu caracter personal. In acest caz, vom schimba data “ultimei actualizari” si vom indica data la care au fost efectuate modificari. Aceasta politica de protectie a datelor cu caracter personal este integrata in acordurile de protectie a datelor pe care le-am incheiat cu furnizorii de servicii sau partenerii nostri. Va incurajam sa revizuiti periodic actualizarile potentiale ale acestei politici de protectie a datelor cu caracter personal.

2. Definitii

“Date cu caracter personal ” inseamna orice informatie care ar putea sa va identifice fie direct, fie indirect (de exemplu numele, prenumele, adresa de e-mail/domiciliu, adresa IP, etc.)
”Prelucrare” inseamna o operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea.

Principii de baza legate de prelucrarea datelor cu caracter personal, definite in GDPR, sunt urmatoarele:

Principiul (conform GDPR) Ce presupune respectarea principiului de catre Noi
Principiul legalitatii, echitatii si transparentei Sa fim deschisi si transparenti in legatura cu ceea ce facem cu datele si motivul pentru care le utilizam; sa ne asiguram ca prelucram datele echitabil si ca avem un temei legal pentru prelucrarea acestora
Principiul limitarii legate de scop Sa colectam date cu caracter personal doar pentru scopuri determinate, explicite si legitime si sa nu prelucram datele ulterior intr-un mod incompatibil cu aceste scopuri
Principiul reducerii la minimum a datelor Sa colectam si sa utilizam doar minimul necesar de date
Principiul exactitatii Sa ne asiguram ca datele sunt corecte, complete si actualizate
Principiul limitarii perioadei de stocare Sa nu pastram datele mai mult timp decat este necesar
Principiul integritatii si confidentialitatii Sa prelucram datele in conditii de siguranta
Principiul responsabilitatii Sa fim responsabili pentru prelucrarile pe care le efectuam si sa putem demonstra oricand respectarea prevederilor legale

3. Ce date personale colectam, de ce si cum le utilizam

Pentru ca dvs.sa aveti cea mai clara viziune a modului in care utilizam datele dvs. personale, puteti gasi informatii in tabelul urmator, astfel:
• Coloana 1- In ce context sunt colectate datele dvs.? Informatiile din aceasta coloana prevad in ce activitate sau scenariu sunteti implicat atunci cand utilizam sau colectam datele dvs. personale.
• Coloana 2- Ce tipuri de date personale putem detine despre dvs.? Informatiile din aceasta coloana detaliaza ce tipuri de date cu caracter personal colectam.
• Coloana 3- Cum si de ce le utilizam? Informatiile din aceasta coloana detaliaza cum utilizam datele dvs. personale si scopurile colectarii acestora.
• Coloana 4- Care este baza legala pentru prelucrarea datelor dvs. personale? Informatiile din aceasta coloana prevad temeiul juridic potrivit caruia putem utiliza datele dvs. personale.

In ce context sunt colectate datele dvs. personale? Ce tipuri de date personale putem detine despre dvs.? Cum si de ce utilizam datele dvs. personale? Care este baza legala pentru prelucrarea datelor dvs. personale?
Abonament la newsletter si comunicari comerciale - numele si prenumele
- adresa de e-mail
- varsta
- domiciliul
- numar de telefon
- sexul
- Va trimitem comunicari de marketing (atunci cand ne-ati solicitat)
- Pastram o lista actualizata cu data la care ati solicitat sa nu mai fiti contactat
- Efectuam analize sau statistici
Consimtamant
(nu vi se trimite nicio comunicare de marketing direct daca nu ati consimtit sa o primiti)

Interes legitim: pentru a ne adapta comunicarile de marketing si a intelege eficacitata acestora, pentru a ne ajuta sa intelegem mai bine nevoile dvs. si pentru a ne imbunatati serviciile (pentru a ne dezvolta afacerea

Interes legitim: sa va pastram detaliile pe o lista de eliminare, daca ne-ati cerut sa nu va mai trimitem mesaje de marketing direct
Navigare online

Informatii colectate de cookie-uri sau tehnologii similare (“Cookies”*) ca parte a navigarii dvs. pe site

*Cookie-urile sunt fisiere text mici stocate pe dispozitivul dvs. (computer, tableta sau mobil) atunci cand navigati pe internet.
Date legate de utilizarea site-ului nostru web:
- Pagini pe care le-ati vizitat
- Durata vizitei dvs.

Informatii tehnice:
- Adresa IP
- Informatii despre browser
- Informatii despre dispozitiv
Pentru a permite functionarea corecta a site-ului nostru:
- Afisarea corecta a continutului
- Pentru a ne asigura ca site-ul web este sigur si pentru a va proteja impotriva utilizarii necorespunzatoare a site-urilor sau serviciilor noastre
- Pentru a rula statistici:
- Pentru a ne imbunatati ofertele
Interes legitim: pentru a ne asigura ca site-ul functioneaza corect, este sigur si se imbunatateste continuu, pentru a ne dezvolta afacerea

Consimtamant: pentru cookie-urile care nu sunt necesare pentru functionarea site-ului
Intrebari transmise de dvs. catre Noi

Informatii colectate atunci cand puneti intrebari legate de serviciile noastre
- numele si prenumele
- adresa de e-mail
- numar de telefon
- alte informatii pe care ni le-ati impartasit cu privire la solicitarea dvs.
- vocea (atunci cand aveti o convorbire telefonica cu noi)
- Pentru a raspunde la intrebarile dvs.
- Unde este necesar, pentru a va conecta la serviciile relevante
- In scopuri statistice
- Pentru a va trimite estimari de cotatie atunci cand o solicitati
Executarea unui contract:
Pentru a va putea furniza informatiile solicitate in contextul contractului dintre dvs. si Noi

Interes legitim:
Pentru a ne ajuta sa intelegem mai bine nevoile si asteptarile utilizatorilor nostri si, prin urmare, sa ne imbunatatim serviciile
Aplicati pentru un job

Informatii colectate atunci cand aplicati pentru un loc de munca in cadrul TELECLUB
- Informatii de identificare
- Detalii de contact
- CV (calificari, locuri de munca anterioare etc)
- Note de interviu

- Pentru a examina cererile candidatilor
- Pentru a gestiona procesele de recrutare
- Pentru a angaja candidati

Executarea unui contract:
pentru a face demersuri la cererea dvs. in vederea incheierii unui contract

Interes legitim:
Pentru a gasi cei mai buni candidate pentru ofetele noastre de locuri de munca
Finalizati o comanda de cumparare pe site-ul nostru - Nume si prenume
- Adresa de livrare si de facturare
- Numar de telefon
- Adresa de e-mail
- Metoda de plata
- Produsele comandate
- Date bancare (daca este cazul)
- Preluarea, validarea, expedierea, facturarea si incasarea comenzii dvs.
- Returnarea produselor (conform legii)
- Restituirea contravalorii produselor (conform legii)
- Asigurarea suportului pentru dvs. privind comenzile pe care ni le transmiteti
Executarea unui contract:
pentru a face demersuri la cererea dvs. in vederea incheierii unui contract

Obligatia legala:
Emiterea facturii, pentru respectarea obligatiilor noastre contabile si fiscale
Crearea si administrarea contului dvs. pe site-ul nostru (daca este cazul) - E-mail
- Parola
- Nume si prenume
- Numar de telefon
- Adresa de e-mail
- Preluarea datelor si crearea contului dvs. de utilizator Executarea unui contract:
pentru a face demersuri la cererea dvs. in vederea incheierii unui contract

TELECLUB nu prelucreaza datele dvs.cu caracter personal in scopuri secundare care ar fi diferite de cele despre care ati fost informat.

4. In ce cazuri si catre cine transmitem datele dvs. cu caracter personal

Unele dintre datele dvs. personale pot fi accesate:

• In cadrul TELECLUB; acest lucru se va face numai pe baza necesitatii de a sti si, acolo unde este necesar, pentru a va oferi serviciile pe care le-ati solicitat sau in contextul unui contract intre dvs. si TELECLUB, sau cu acordul dvs. (in special in scopuri de marketing)

• de furnizorii de servicii de incredere care actioneaza ca subcontractanti, care vor efectua anumite servicii necesare in scopurile indicate mai sus in numele nostru (servicii de curierat, servicii de contabilitate, servicii de marketing, servicii de gazduire, intretinerea bazelor de date, etc.); le oferim doar informatiile de care au nevoie pentru a efectua astfel de servicii si vor actiona numai dupa instructiunile TELECLUB, fiind obligati contractual sa asigure un nivel de securitate si confidentialitate pentru datele dvs. cu caracter personal la acelasi nivel la care TELECLUB este obligat sa asigure si sa respecte legile aplicabile privind protectia datelor cu caracter personal

In plus, TELECLUB poate partaja datele dvs.personale cu terti:

• pentru a proteja drepturile, proprietatea sau siguranta TELECLUB, a utilizatorilor nostri, a angajatilor nostri sau ai altora sau

• in cazul unei fuziuni sau vanzari a activelor companiei (in acest caz datele dvs. personale vor fi dezvaluite potentialului cumparator) sau

• pentru a respecta o obligatie legala sau pentru a raspunde la procedurile judiciare de orice natura, dispuse de instantele judecatoresti sau punerea in aplicare a masurilor de executare care sunt solicitate de autoritatile competente sau

• in alte scopuri cerute de legislatia aplicabila sau cu acordul dvs. prealabil.

5. Unde stocam datele dvs. personale

Ca regula generala, datele sunt stocate in Uniunea Europeana.
Daca datele se transmit in afara Spatiului Economic European, apelam doar la subcontractanti care respecta legislatia valabila in cadrul Uniunii Europene.

6. Cat timp sunt pastrate datele dvs. personale?

Vom pastra datele dvs.personale numai atat timp cat este necesar in scopul prelucrarii pentru care au fost colectate. Cu toate acestea, putem pastra datele dvs. pentru o perioada mai lunga de timp, in aplicarea dispozitiilor legale sau de reglementare specifice si/sau pentru a respecta termenele de prescriptie aplicabile. In cazul pastrarii mai lungi a datelor din alte motive, va vom informa cu privire la astfel de motive si cu privire la perioada de pastrare aplicabila.
Pentru a determina perioada de poastare a datelor dvs.cu caracter personal, utilizam in special urmatoarele criterii:

• in cazul in care va abonati la un serviciu, va pastram datele cu caracter personal pe durata relatiei noastre contractuale si apoi in conformitate cu termenul de prescriptie

• In cazul in care ati consimtit sa facem marketing direct, pastram datele dvs. personale pana cand va dezabonati sau ne cereti sa le stergem

• in cazul in care cookie-urile sunt plasate pe computerul dvs., le pastram atat timp cat este necesar pentru a-si atinge scopurile si pentru o perioada definita in conformitate cu reglementarile europene privind protectia datelor.

• pentru candidati, pastram datele dvs. personale in conformitate cu prescriptia aplicabila.

7. Cum sunt protejate datele dvs. cu caracter personal?

Ne angajam sa pastram securitatea datelor dvs. personale si sa luam toate masurile de protectie rezonabile pentru a face acest lucru, implementand toate masurile organizatorice si tehnice necesare in conformitate cu prezenta politica de protectie a datelor cu caracter personal si cu legile si reglementarile aplicabile pentru a va proteja datele cu caracter personal impotriva oricarui acces neautorizat si modificare, divulgare, pierdere sau distrugere. Prin contract, este necesar ca furnizorii de servicii care prelucreaza datele dvs. personale in numele Nostru sa faca acelasi lucru.

8. Care sunt drepturile dvs.

In conformitate cu reglementarile aplicabile privind protectia datelor cu caracter personal, beneficiati de un anumit numar de drepturi cu privire la datele dvs. si anume:

Dreptul de acces: aveti dreptul sa fiti informat intr-o forma concisa, transparenta, inteligibila privind modul in care va sunt prelucrate datele dvs. cu caracter personal. De asemenea, aveti dreptul de a obtine:

• confirmarea daca datele cu caracter personal care va privesc sunt sau nu procesate si, acolo unde este cazul

• sa accesati aceste date cu caracter personal si sa obtineti o copie a acestora

Dreptul la rectificare: aveti dreptul de a obtine rectificarea datelor dvs. personale inexacte. De asemenea, aveti dreptul de a completa datele personale, inclusiv prin furnizarea unei declaratii suplimentare.

Dreptul la stergere (“dreptul de a fi uitat”): in unele cazuri, aveti dreptul de a obtine stergerea datelor dvs personale . Cu toate acestea, acesta nu este un drept absolut, iar TELECLUB poate avea motive legale sau legitime pentru pastrarea acestor date cu caracter personal.

Dreptul la restrictionarea prelucrarii: in unele cazuri, aveti dreptul de a obtine restrictionarea prelucrarii datelor dvs.

Dreptul la portabilitatea datelor: aveti dreptul de a primi datele dvs. pe care le-ati furnizat catre TELECLUB, intr-un format structurat, utilizat in mod obisnuit si care poate fi citit automat si aveti dreptul de a transmite aceste date catre un alt operator fara obstacole din partea TELECLUB. Acest drept se aplica numai atunci cand prelucrarea datelor dvs.personale se bazeaza pe consimtamantul dvs. sau pe un contract si aceasta prelucrare se efectueaza prin mijloace automate.

Dreptul de a va opune prelucrarii: aveti dreptul de a va opune oricand la prelucrarea datelor dvs. personale. Cand va exercitati dreptul de a va opune, din motive legate de situatia dvs. particulara, la o prelucrare bazata pe interesul legitim al TELECLUB , TELECLUB poate , totusi, invoca motive legitime imperioase pentru a continua prelucrarea.

Dreptul de a retrage consimtamantul dvs. , in orice moment , la prelucrarea care se bazeaza pe consimtamant: va puteti retrage consimtamantul pentru prelucrarea datelor dvs. personale atunci cand o astfel de prelucrare se bazeaza pe consimtamantul dvs. Revocarea consimtamantului nu afecteaza legalitatea prelucrarii effectuate pe baza consimtamantului anterior revocarii consimtamantului.

Dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere.

Va informam ca la nivelul Romaniei functioneaza Autoritatea Nationala pentru Supravegherea Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal ("ANSPDCP") si ca aveti dreptul de a formula o plangere atunci cand considerati ca v-au fost incalcate drepturile.
Adresa: Bd. General Gheorghe Magheru 28-30, sector 1, Bucuresti, cod postal 010336
Email: anspdcp@dataprotection.ro
Telefon:+40.318.059.211
Pagina web: http://www.dataprotection.ro

9. Informatii suplimentare

Pentru informatii suplimentare cu privire la drepturile dvs. si pentru a le exercita, puteti contacta persoana de contact pentru protectia datelor cu caracter personal: str. Poiana Florilor 15, et.1 ap. A2, sector 4, 040147, Bucuresti, telefon: 0214056600, email: info@telestarshop.ro, site web: www.telestarshop.ro

10. Despre cookie-uri

Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe informatii cu privire la modul in care se folosesc aceste fisiere, va rugam sa cititi informatiile de mai jos.

11. Ce sunt cookie-urile?

Folosim termenul „cookie”-uri pentru a ne referi la modulele cookie si la tehnologiile similare prin intermediul carora pot fi colectate informatii in mod automat.
Un „Internet Cookie” (termen cunoscut si sub denumirea de „browser cookie” sau „HTTP cookie” ori „cookie”) reprezinta un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau pe alte echipamente ale unui utilizator prin intermediul carora se acceseaza internetul.
Cookie-urile sunt instalate prin solicitarea emisa de un web-server catre un browser (de ex.: Internet Explorer, Firefox, Chrome, Opera, Safari). Cookie-urile odata instalate au o durata de existenta determinata, ramânând „pasive”, in sensul ca nu contin programe software, virusi sau spyware si nu vor accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului pe al carui echipament au fost instalate.
Un cookie este format din doua parti: numele cookie-ului si continutul sau valoarea cookie-ului.
Din punct de vedere tehnic, doar web-serverul care a trimis cookie-ul il poate accesa din nou in momentul in care un utilizator se intoarce pe pagina de internet asociata web-serverului respectiv.

12. Pentru ce scopuri sunt utilizate cookie-urile prin intermediul acestei pagini web

Cookie-urile sunt utilizate pentru a furniza utilizatorilor acestei pagini de internet o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecarui utilizator in parte si anume pentru:
- imbunatatirea utilizarii acestei pagini de internet, inclusiv prin identificarea oricaror erori care apar in timpul vizitarii/utilizarii acesteia de catre utilizatori;
- furnizarea de statistici anonime cu privire la modul in care este utilizata aceasta pagina de internet
Pe baza feedback-ului transmis prin cookie-uri in legatura cu modul in care se utilizeaza aceasta pagina de internet, putem adopta masuri pentru ca aceasta pagina de internet sa fie mai eficienta si mai accesibila pentru utilizatori.

13. Care este durata de viata a cookie-urilor?

Durata de viata a cookie-urilor poate varia semnificativ, depinzând de scopul pentru care este plasat. Exista urmatoarele categorii de cookie-uri care determina si durata de viata a acestora:
- Cookie-uri de sesiune (un cookie de sesiune este un cookie care este sters automat când utilizatorul inchide browserul)
- Cookie-uri persistente sau fixe (un „cookie persistent” sau „fix” este un cookie care ramane stocat in terminalul utilizatorului pana cand atinge o anumita data de expirare, care poate fi in cateva minute, zile sau cativa ani in viitor) sau pana la stegerea acestuia de catre utilizator in orice moment prin intermediul setarilor browserului.

14. Ce sunt cookie-urile plasate de terti?

Anumite sectiuni de continut de pe pagina de internet pot fi furnizate prin intermediul unor terti, adica nu de catre noi, caz in care aceste cookie-uri sunt denumite cookie-uri plasate de terti („third party cookie-uri”).
Tertii furnizori ai cookie-urilor trebuie sa respecte, de asemenea, regulile in materie de protectie a datelor si Politica de Confidentialitate disponibila pe aceasta pagina de internet. Aceste cookie-uri pot proveni de la terti.

15. Ce cookie-uri sunt folosite prin intermediul acestei pagini de internet:

Prin utilizarea/vizitarea paginii de internet pot fi plasate urmatoarele cookie-uri:
a. Cookie-uri de performanta a paginii de internet
b. Cookie-uri de analiza a utilizatorilor

a. Cookie-uri de performanta
Prin acest tip de cookie-uri sunt memorate preferintele utilizatorului acestei pagini de internet, astfel incat setarea din nou a preferintelor in cazul vizitarii ulterioare a paginii de internet nu mai este necesara.

b. Cookie-uri de analiza a utilizatorilor
Aceste cookie-uri ne informeaza daca un anumit utilizator al paginii de internet a mai vizitat/utilizat aceasta pagina de internet anterior. Aceste cookie-uri sunt utilizate doar in scopuri statistice.

16. Ce tip de informatii sunt stocate si accesate prin intermediul cookie-urilor?

Cookie-urile pastreaza informatii intr-un fisier text de mici dimensiuni care permit recunoasterea browserului. Aceasta pagina de internet recunoaste browserul pana cand cookie-urile expira sau sunt sterse.

17. Particularizarea setarile browserului in ceea ce priveste cookie-urile

In cazul in care utilizarea cookie-urilor nu este deranjanta iar calculatorul sau echipamentul tehnic utilizat pentru navigarea pe aceasta pagina de internet este folosit doar de catre dumneavoastra, pot fi setate termene lungi de expirare pentru stocrarea istoricului de navigare. In cazul in care calculatorul sau echipamentul tehnic utilizat pentru navigarea pe aceasta pagina de internet este folosit de mai multe persoane, poate fi luata in considerare setarea pentru stergerea datelor individuale de navigare de fiecare data cand browserul este inchis.

18. Cum pot fi oprite cookie-urile?

Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot atrage dupa sine limitari ale posibilitatilor de utilizare ale acesteia.
Utilizatorii isi pot configura browserul sa respinga fisierele cookie sau sa fie acceptate cookie-uri de la o pagina de internet anume.
Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari pot fi accesate, ca regula, in sectiunea „optiuni” sau in meniul de „preferinte” al browserului tau.

Pentru a intelege aceste setari, urmatoarele linkuri pot fi utile:
Cookie settings in Internet Explorer
Cookie settings in Firefox
Cookie settings in Chrome
Cookie settings in Safari
Cookie settings in Opera

19. Ce cookie-uri utilizam in site-ul nostru

Ce cookie-uri utilizam in site-ul nostru

Cookie Cui apartine Tip cookie Descriere Durata
PHPSESSID www.telestarshop.ro HTTP Pastreaza starea sesiunii utilizatorilor intre solicitarile de pagini sesiune
_ga Google Analytics Acest cookie este instalat de Google Analytics. Cookie-ul este utilizat pentru a calcula datele despre vizitatori, sesiuni, campanii și pentru a urmari utilizarea site-ului pentru raportul analitic al site-ului. Cookie-urile stocheaza informatii in mod anonim si atribuie un numar generat aleatoriu pentru a identifica vizitatorii unici. De analiza 2 ani
_gid Google Analytics Acest cookie este instalat de Google Analytics. Cookie-ul este utilizat pentru a stoca informatii despre modul in care vizitatorii folosesc un site web si ajuta la crearea unui raport de analiza a functionarii site-ului web. Datele colectate, inclusiv numarul de vizitatori, sursa de unde provin si paginile sunt intr-o forma anonima. De analiza O zi
_gat Google Analytics Aceste cookie-uri sunt instalate de Google Universal Analytics pentru a restrange rata solicitarii pentru a limita colectarea datelor pe site-urile cu trafic mare. De analiza 1 minut

Va multumim!